AI AI AI Radio

Luister naar unieke liedjes die je nergens anders hoort.
### Disclaimer voor AI AI AI Radio

Welkom bij AI AI AI Radio! We draaien alleen muziek die is gemaakt met behulp van kunstmatige intelligentie. Hieronder vind je onze disclaimer met betrekking tot de rechten van de muziek die wij uitzenden:

---

**Disclaimer:**

1. **Rechtenvrij en Eigen Productie:**
Alle liedjes die op AI AI AI Radio worden uitgezonden, zijn volledig gemaakt en geproduceerd met behulp van kunstmatige intelligentie. Deze liedjes zijn specifiek gecreëerd voor ons platform en vallen onder onze eigen productie. Daarom zijn ze vrij van externe auteursrechten.

2. **Intellectueel Eigendom:**
AI AI AI Radio heeft de intellectuele eigendomsrechten over alle nummers die worden uitgezonden. Deze liedjes zijn uniek en speciaal gecreëerd voor ons door middel van geavanceerde AI-technologieën.

3. **Gebruik en Distributie:**
De muziek die op AI AI AI Radio wordt uitgezonden, mag niet worden gereproduceerd, gedistribueerd of anderszins gebruikt zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van AI AI AI Radio. Dit is om te waarborgen dat de rechten en eigendommen van onze unieke AI-gecreëerde muziek beschermd blijven.

4. **Doel en Gebruikerservaring:**
Ons doel is om luisteraars te vermaken met innovatieve Nederlandstalige en Engelstalige muziek die met AI is gecreëerd. Wij streven ernaar een unieke luisterervaring te bieden zonder de beperkingen van traditionele auteursrechten.

5. **Vragen en Contact:**
Voor vragen over onze muziek of voor het verkrijgen van toestemming voor gebruik van onze nummers, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

6. **Door AI AI AI Radio te beluisteren en onze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer en onze algemene voorwaarden. We behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen.
---Dank je voor het luisteren naar AI AI AI Radio. Geniet van onze unieke en rechtenvrije muziek, speciaal voor jou gecreëerd met behulp van AI!